De praktijk – Hulst

De praktijk

De praktijk

Wij heten u hartelijk welkom op onze site. Het team staat graag voor u klaar en mochten er zich vragen voordoen naar aanleiding van een bezoek aan onze site of onze praktijk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden

Voor behandeling op maandag t/m vrijdag is de praktijk geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

De tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar onder nummer: 0114-314075. Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de balieassistente. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.
Klik hier om een afspraak te maken.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.00 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de dienstdoende tandarts.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc. U kunt worden gevraagd een medische vragenlijst in te vullen.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënten informatie wordt niet aan derden doorgestuurd. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de balieassistente en / of de tandarts.

Met vriendelijke groet,

Het Tandheelkundig Team